- - Vinohrad a pivnica
- + Vo vinohrade
- - V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- + Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- + Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Vinohrad a pivnica » V pivnici » Kyseliny a stabilizátory
Blancol 100 g
Kód produktu: 0691
Vaječný bielok. Zvyšuje jemnosť a zráža kyslosť vín - kombinovaný liek, ktorý znižuje aciditu bielych, ružových a červených vín. Jeho činnosťou sa zvyšuje jemnosť a chuť nadmerne kyslých vín.
6,93 € 5,73 € Bez DPH
Vaječný bielok. Zvyšuje jemnosť a zráža kyslosť vín - kombinovaný liek, ktorý znižuje aciditu bielych, ružových a červených vín. Jeho činnosťou sa zvyšuje jemnosť a chuť nadmerne kyslých vín.
Vaječný bielok patrí medzi klasické a osvedčené prvky používané vo vinárskej technológiu. Blancoll vďaka svojej štruktúre zabezpečuje jednoduchú a bezproblémovú aplikáciu pritom číriace efekt je zhodný s použitím čerstvého bielku.
Blancoll reaguje prevažne s horkými fenolových a taninovými zložkami vína. Následnú Flokulácia dochádza k posilneniu čistiaceho efektu, zaoblenia zjemnenie chuti a zmiernenie adstringence vína. Prípravok je vhodný pre čírenia a zvlášť červených vín, vďaka svojmu šetrnému pôsobenia na aromatické zložky je vhodný aj na ošetrenie bielych vín, osobitne zrejúcich v barikových sudoch.
Priemerná doba sedimentácie
- 2-3 dni
Dávkovanie
- 5– 10 g /hl.
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy