- - Vinohrad a pivnica
- - Vo vinohrade
- + V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- + Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- + Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Vinohrad a pivnica » Vo vinohrade » Knihy a publikácie
Encyklopedie degustace vína
Kód produktu: 8309
Kniha popredného vinárskeho odborníka Doc. Ing. Miloša Michlovského, DrSc. určená všetkým milovníkom vína.
20,45 € 20,45 € Bez DPH
Viazaná plnofarebná kniha formátu A5„ Encyklopédia degustácia vína“ nášho popredného vinárskeho odborníka Doc. Ing. Miloša Michlovského, DrSc. je určená výrobcom, somelierům, degustátorům, ale aj milovníkom vína. Kniha je spracovaná na vysokej profesionálnej úrovni a podáva ucelený prehľad o podstate a metódach degustácie vo viacerých súvislostiach. Vysvetľuje okrem iného aj podstatu vzniku jednotlivých aromatických látok, ďalej obsahuje podrobný slovný popis možného charakteru vín a príklady vhodných kombinácií vín s pokrmami.
Autor: Miloš Michlovský
Vydanie druhej, 2015, 240 strán, ISBN 9788090531963. Kniha je v českom jazyku.
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy