- - Vinohrad a pivnica
- + Vo vinohrade
- - V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- - Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- + Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Vinohrad a pivnica » V pivnici » Kvasinky a enzýmy » Kvasinky » Kvasinky radu FermiHill a Anchor®
FermiHill Berry 100 g
Kód produktu: 9279
Kvasinky pre kvalitné červené vína. Produkujú stabilný ovocné estery, ktoré vytvára arómu čierneho ovocia (maliny, černice, čučoriedky).
6,93 € 5,73 € Bez DPH
Kvasinky pre kvalitné červené vína. Produkujú stabilné ovocné estery, ktoré vytvárajú arómu čierneho ovocia (maliny, černice, čučoriedky).
Vhodné aj pre
AN, ALI, SK, DO, FR, ZW
Dávkovanie
20 g/hl. Rozmiešať vo vlažnej zmesi vody a muštu (1:1), nechať 20 min napučiavať (zmes spenia), potom vmiešať do celého objemu. Teplotný rozdiel zmesi a muštu nesmie byť väčší ako 8 °C. Odporúčame použitie výživy a kvasenia 13-23 °C.
Zloženie
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, vhodné pre stredoeurópske vína.
Alkoholová tolerancia 15,5%.
Pôvod:
Fermivin P21,
OENOBRANDS SAS, Francúzsko.
Skladovanie
Skladujte v suchu, dobre uzavreté.
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy