Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Dubové chipsy Hill Classico 500 g

Vysoko kvalitné čipsy, ktoré do nápoja prinášajú tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádychu.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 3311
8,16 € 6,80 € bez DPH
Dubové chipsy Hill Classico 500 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Vysoko kvalitné čipsy, ktoré do nápoja prinášajú tóny chlebovinky, vanilky, kokosu a krémového nádychu.

Vhodné pre

Všetky vína, pálenky aj ostatné nápoje.

Vlastnosti

Plnšie telo, bohatšia aróma, väčšia perspektíva.

Zloženie

Opaľované dubové chipsy French Classico, vyrobené z francúzskeho dubu (Quercus robur/petrae) z najlepších oblastí - Allier/Nièvre/Bourgogne/Vosges. Drevo je prirodzene sušené na vzduchu po dobu 36 mesiacov.

Pôvod: OakWise, Nivolas-Vermelle, Francúzsko

Dávkovanie a použitie

Individuálne, podľa požiadaviek na nápoj. Odporúčané:

biele a rosé vína: 200 - 500 g/hl,
červené vína a ostatné nápoje: 300 - 1000 g/hl.
Chipsy vložte do vhodného vaku alebo sita a umiestnite priamo do nápoja. Doba aplikácie (macerácia): 1 - 5 mesiacov. Chuť sa potom ďalšie mesiace uceluje a získava na prirodzenosti. Priebežná senzorická kontrola nápoja odporúčaná.

Rad CLASSICO sa vyznačuje stredným pálením. Svojou štruktúrou a zložením chutí vytvára vína s profilom pripomínajúce zrenie v dubovom sude.

Chipsy je možné aplikovať v období fermentácie alebo do už hotového vína.

Skladovanie

V suchu, dobre uzavreté.

Dodatočné parametre

Kategória: Dubové chipsy
Hmotnosť: 0.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: