Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Dubové chipsy Hill Mocha 2,5 kg

Vysoko kvalitné čipsy, ktoré do nápoja dodávajú tóny horkej čokolády, sladkého drievka, mochy, kávy a karamelu.
Dostupnosť Skladom (4 ks)
Kód: 3326
36,84 € 30,70 € bez DPH
Dubové chipsy Hill Mocha 2,5 kg
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Vysoko kvalitné čipsy, ktoré do nápoja dodávajú tóny horkej čokolády, sladkého drievka, mochy, kávy a karamelu.

Vhodné pre

Všetky vína, pálenky aj ostatné nápoje.

Vlastnosti

Plnšie telo, bohatšia aróma, väčšia perspektíva.

Zloženie

Opaľované dubové chipsy french Mocha, vyrobené francúzskeho dubu (Quercus robur/albumy/petrae) z najlepších oblastí - Alier/Nièvre/Bourgogne. Drevo je prirodzene sušené na vzduchu po dobu 36 mesiacov.

Pôvod: OakWise, Nivolas-Vermelle, Francúzsko

Dávkovanie a použitie

Individuálne, podľa požiadaviek na nápoj. Odporúčané:

  • biele a rosé vína: 200 - 500 g/hl,
  • červené vína a ostatné nápoje: 300 - 1 000 g/hl.

Chipsy vložte do vhodného vaku alebo sita a umiestnite priamo do nápoja. Doba aplikácie (macerácia): 1 - 5 mesiacov. Chuť sa potom ďalšie mesiace uceluje a získava na prirodzenosti. Priebežná senzorická kontrola nápoja odporúčaná. Rad Mocha je špecifický silnejším pálením dubového dreva, vďaka čomu dosiahneme vyzretejšie a štruktúrovanejšie vína. Chipsy je možné aplikovať v období fermentácie alebo do už hotového vína.

Skladovanie

V suchu, dobre uzavreté.

Dodatočné parametre

Kategória: Dubové chipsy
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: