Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

FermiHill Detox Extraferm 20 g

Detoxikačný prostriedok Exaferm. Absorbuje a odstraňuje z muštu/vína prítomné toxické a nežiaduce látky. Podporuje bezproblémové alkoholické a malolaktické kvasenie elimináciou mastných kyselín.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 5396
2,42 € 2,02 € bez DPH
FermiHill Detox Extraferm 20 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Detoxikačný prostriedok Exaferm. Absorbuje a odstraňuje z muštu/vína prítomné toxické a nežiaduce látky. Podporuje bezproblémové alkoholické a malolaktické kvasenie elimináciou mastných kyselín.

Vlastnosti

  • Zlepšuje podmienky alkoholového kvasenia
  • Zvyšuje toleranciu kvasiniek k alkoholu a ich životaschopnosť
  • Zlepšuje analytické vlastnosti vína

Dávkovanie a použitie

Príprava muštu na fermentáciu: 20-40 g/hl.

Dôkladne vmiešajte do muštu obsahujúce toxické zlúčeniny kvasiniek, zvyšky postrekov, hmyzu a pod. Prejdite na kvasenie s kvasinkami FermiHill Restart.

Zastavené kvasenie: 30-60 g/hl.

Vmiešajte do vína, obsahujúce autotoxické metabolity kvasiniek (mastné kyseliny), Po 6 hodinách víno stočte a zakvaste použitím kvasiniek typu bayanus (vybrané kvasinky radu FermiHill či Anchor).

Detoxikácia vína: 20-80 g/hl.

Vmiešajte do celého kontaminovaného vína. Zabráňte oxidácii. Po 12 až 24 hodinách víno stočte.

Zloženie

Sušené čisto neutrálne bunkové steny kvasiniek.

Pôvod: Francúzsko.

Skladovanie

Skladujte v suchu a tme.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Školenie nápoja a muštov
Hmotnosť: 0.02 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: