FermiHill Detox Extraferm 20 g
Detoxikačný prostriedok Exaferm. Absorbuje a odstraňuje z muštu/vína prítomné toxické a nežiaduce látky. Podporuje bezproblémové alkoholické a malolaktické kvasenie elimináciou mastných kyselín.
Vlastnosti
- Zlepšuje podmienky alkoholového kvasenia
- Zvyšuje toleranciu kvasiniek k alkoholu a ich životaschopnosť
- Zlepšuje analytické vlastnosti vína
Dávkovanie a použitie
Príprava muštu na fermentáciu: 20-40 g/hl.
Dôkladne vmiešajte do muštu obsahujúce toxické zlúčeniny kvasiniek, zvyšky postrekov, hmyzu a pod. Prejdite na kvasenie s kvasinkami FermiHill Restart.
Zastavené kvasenie: 30-60 g/hl.
Vmiešajte do vína, obsahujúce autotoxické metabolity kvasiniek (mastné kyseliny), Po 6 hodinách víno stočte a zakvaste použitím kvasiniek typu bayanus (vybrané kvasinky radu FermiHill či Anchor).
Detoxikácia vína: 20-80 g/hl.
Vmiešajte do celého kontaminovaného vína. Zabráňte oxidácii. Po 12 až 24 hodinách víno stočte.
Zloženie
Sušené čisto neutrálne bunkové steny kvasiniek.
Pôvod: Francúzsko.
Skladovanie
Skladujte v suchu a tme.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.