Kyselina mliečna 25 kg
Táto tekutá kyselina má pôvod v mliečnom kvasenie a vo víne môže byť prítomná v rôznych množstvách. Kvôli príjemnej chuti sa jej tiež hovorí„ sladká kyselina“ . Ak sú suché ročníky a kyselinky vo víne chýba, môžu malovinaři k jemnému dokyselení svojich vín použiť tekutú formu tejto kyseliny. Dokáže chuť naozaj zvýrazniť a dá sa pridať do vína kedykoľvek. Dávkuje sa v množstve 125 ml /hl.
Použitie
Dokyselující prípravok špeciálne do vína, zlepšuje jeho intenzitu a chuť. Koncentrácia 80%
Dávkovanie
Individuálne podľa intenzity a charakteru produktu.&Nbsp; 125 ml /hl zvýši kyselinu o jedno promile (g /l) .&Nbsp; limitovaní Vinárskym zákonom.&Nbsp;
Možno kombinovať s Kyselinou vínnu v pomere 50 g kyselina vínna /62,5 ml kyselina mliečna.
Skladovanie
Na tmavom, suchom a chladnom mieste. Pre ďalšie použitie balenie dôkladne uzatvorte!
Dodatočné parametre
Kategória: | Kyseliny a stabilizátory |
---|---|
Hmotnosť: | 25 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.