Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Macerát - nálev na uhorky 260 ml

Nálev je určený ako základ na prípravu nálevu na sterilizované uhorky, sterilizované huby.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 9170
3,24 € 2,70 € bez DPH
Macerát - nálev na uhorky 260 ml
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Nálev na uhorky je vyrobený z octu kvasného 8% a zmesou extraktov korenia. Vďaka optimálnemu pomeru korenia (korenie, nové korenie, bobkový list, tymian, chilli a klinčeky) slúži na prípravu sladkokyslého nálevu na sterilizované uhorky znojemského typu. Prítomnosť kôprovej silice dodáva nálevu kôprovú chuť typickú pre naše tradičné uhorky. Nálev je macerát, ktorý sa musí zriediť, aby splnil svoj účel. Do pripravenej zmesi vody, octu, cukru, soli sa primieša nálev na uhorky, všetko sa zamieša a takto hotový rôsol je pripravený na použitie.

Návod na použitie

Pred použitím pretrepať. V 17 litroch pitnej vody rozpustite 0,6 kg soli, 2 kg cukru, pridajte 6,5 litra octu a primiešajte nálev na uhorky 260 ml. Pripravíte tak 24 l náleve na uhorky.

Nálev je určený ako základ na prípravu nálevu na sterilizované uhorky, sterilizované huby. Produkt bol vyvinutý na základe dlhoročnej skúsenosti s výrobou nálevu na znojemské uhorky v spolupráci s vtedajším výrobcom znojemských uhoriek družstvom Znojemská uhorka.

Zloženie

ocot kvasný liehový, výťažok korenia

Nutričné ​​hodnoty v 100 g: energetická hodnota 106 kJ, tuky 0 g, sacharidy - z toho cukry 0,03 g, bielkovinyく0,1 g, soľku0,01 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: