Jedná sa o tradičný výrobok vyrobený podľa pôvodnej receprury, vychádzajúci z technicko-hospodárskej normy z roku 1988, za použitia dnešnej modernej technológie. Výrobok je chuťové vyvážený (chuťovo zladený pomer hovädzieho a bravčového mäsa a korenia) a zavďačí sa najmä zákazníkom, ktorí si chcú pochutnať na naozaj dobrom párku.
Skladujte v tme a suchu pri teplote 1 - 40 ºC. Nie je nutné skladovať v chladničke.
Po otvorení skladujte do 10 ° C a spotrebujte do 48 hodín.
Trvanlivosť: 18 mesiacov
Zloženie: Moravské klobásy 68% hm. (Bravčové mäso 57%, hovädzie mäso 34%, bravčové sadlo, voda, soľ, korenie, cesnak, konzervant dusitan sodný) v okamihu spracovania, rôsol 36% (soľ, korenie).
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.