Oenoferm Freddo F3 20 g
Pre tento typ kvasenia vyskúšajte tiež vynikajúce kvasinky FermiHill Cool. < /em>
chladnomilná kvasinky na rozkvasenie studených muštov za nízkych teplôt 13– 17° C, k riadenému kvasenia za účelom zachovania arómy.
Tolerujú až 15% obj. Alkoholu. Tieto kvasinky vyťahujú z hrozna citrusové a grapefruitovej tóny, rovnako ako aromatickú vôňu jabĺk, broskýň a ruže
Dávka 20– 30 g /100 l muštu vyprodukuje optimálne množstvo životaschopných kvasiniek na 1 ml muštu. Rehydratácia Oenoferm Freddo sa vykonáva v cca 10 násobnom množstve vlažnej zmesi muštu a vody 1: 1 (37-42° C). Kvasinky pomaly premiešať a nechať 20min napučiavať. Potom kvasinkovú suspenziu pridať za stáleho miešania do celej nádrže.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.