Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Pikantná pasta z pečených paradajok 140 ml

Pikantné nátierka z pečených paradajok.
Dostupnosť Skladom (5 ks)
Kód: 7033
3,48 € 2,90 € bez DPH
Pikantná pasta z pečených paradajok 140 ml
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Pikantná nátierka z pečených paradajok. Uchovávajte v suchu a chlade. Po otvorení spotrebujte do 10 dní.

Zloženie

Paradajky, cibuľa, trstinový cukor, vínny ocot, olivový olej, soľ, korenie.

Horňácka farma – Eko farma z Bielych Karpát

Ekologické poľnohospodárstvo je pokrokový a moderný spôsob hospodárenia, ktorý stavia na tisícročných skúsenostiach našich predkov. Na farme chovajú dobytok, ošípané, mini ošípané, ovce, kozy, husi, kone a jedného osla. Všetky zvieratá chované na farme majú možnosť voľného pohybu a sú kŕmené výhradne krmivom, ktoré si sami vypestujú na lúkach a poliach, ktoré nijako chemicky neošetrujú. Ekologicky pestované potraviny obsahujú viac vitamínov a antioxidantov, naopak v nich nie sú zvyšky pesticídov, preto je aj mäso ekologicky chovaných zvierat hodnotnejšie.
Okrem chovu zvierat sa tiež zameriavajú na výrobu bylinkových, ovocných a zeleninových BIO produktov, ktoré obsahujú množstvo vitamínov a telu prospešných látok obzvlášť v zimnom období.
Farma spolupracuje pri starostlivosti o krajinu so Správou CHKO Biele Karpaty a to na území Vojšických lúk av lokalite Velickej záhrady. Obe uvedené oblasti spadajú do sústavy chránených území Natura 2000, čo je sústava chránených území určených na ochranu biodiverzity v celej Európskej únii.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: