Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Rapidase Hill Batonáž 20 g

Enzymatický prípravok optimalizujúce dozrievanie vín na kvasniciach.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1653
9,39 € 7,83 € bez DPH
Rapidase Hill Batonáž 20 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Enzymatický prípravok optimalizujúce dozrievanie vín na kvasniciach.

Použitie a dávkovanie

2-3 g /hl. Dávku rozmiešajte v 10 násobnom množstve vlažnej vody a vmiešajte do celého objemu.

Prípravok je aktívna od 10 do 55° C (aktivita sa zvyšuje s teplotou). Proces môže byť deaktivovaný bentonitom.

Vlastnosti

  • Optimalizuje porcesu miešanie vína na kvasniciach (batonage alebo sur-lie)
  • Zlepšuje senzorické vlastnosti vína a jeho rovnováhu
  • Pomáha uvoľňovať manoproteínov a ďalšie prospešné koloidy obsiahnuté v mŕtvych kvasinkových bunkách, prirodzene sa vyskytujúcich vo vínnych kaloch.
  • Vhodné pre všetky druhy vín a muštov

Zloženie

pektinázy, beta-glukanáza, maltodextrín.

Skladovanie

V chlade, tme, dobre uzavreté.

Krajina pôvodu: Francúzsko. ​​

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: