Rapidase Hill Batonáž 20 g
Enzymatický prípravok optimalizujúce dozrievanie vín na kvasniciach.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Enzymatický prípravok optimalizujúce dozrievanie vín na kvasniciach.
Použitie a dávkovanie
2-3 g /hl. Dávku rozmiešajte v 10 násobnom množstve vlažnej vody a vmiešajte do celého objemu.
Prípravok je aktívna od 10 do 55° C (aktivita sa zvyšuje s teplotou). Proces môže byť deaktivovaný bentonitom.
Vlastnosti
- Optimalizuje porcesu miešanie vína na kvasniciach (batonage alebo sur-lie)
- Zlepšuje senzorické vlastnosti vína a jeho rovnováhu
- Pomáha uvoľňovať manoproteínov a ďalšie prospešné koloidy obsiahnuté v mŕtvych kvasinkových bunkách, prirodzene sa vyskytujúcich vo vínnych kaloch.
- Vhodné pre všetky druhy vín a muštov
Zloženie
pektinázy, beta-glukanáza, maltodextrín.
Skladovanie
V chlade, tme, dobre uzavreté.
Krajina pôvodu: Francúzsko.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.