Tan Fruit Rouge 100 g
Kombinovaný prostriedok špeciálne vyvinutý pre maximálnu ochranu muštov a rmut červených vín pred možnou oxidáciou.
Tan® Fruit Rouge pomáha stabilizovať látky extrahované pri macerácii šupky červených vín. Prostriedok je odporúčaný pre získanie stability rmutu pred fermentáciou, kedy požadujeme predĺženie kontaktu so šupkou strapca, tj. Vo štá- diu než začne alkoholová fermentácia. Z botanického hľadiska sa jedná o rad vysoko kvalitných tanínov selektovaným zo šupky hrozna a lístkov zeleného čaju.
Svoje uplatnenie nachádza Tan® Fruit Rouge už v prvej fáze spracovania hrozna tj. Pri prvom ošetrení. Vína ošetrené týmto prostriedkom sú komplexnejšie a vyznačujú sa sviežosťou, ovocnou chuťou a plnosťou.
Dávkovanie
Hrozno 40 - 50 g /100 kg
Pri procese nespracovaná 30 - 40 g /hl
Upozornenie: 40 g /hl Tan Fruit Rouge vytvorí v počiatočnom štádiu 50 mg /l SO2 a asi 100 mg /l kyseliny askorbovej.
Aplikácie
Potrebné množstvo rozpustite v 10-násobnom množstve vody a následne aplikujte podľa požadovanej operácie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.