Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Tan Fruit Rouge 100 g

Komplexné antioxidačný prostriedok s taníny pre modré odrody
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1223
20,04 € 16,70 € bez DPH
Tan Fruit Rouge 100 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Kombinovaný prostriedok špeciálne vyvinutý pre maximálnu ochranu muštov a rmut červených vín pred možnou oxidáciou. 

Tan® Fruit Rouge pomáha stabilizovať látky extrahované pri macerácii šupky červených vín. Prostriedok je odporúčaný pre získanie stability rmutu pred fermentáciou, kedy požadujeme predĺženie kontaktu so šupkou strapca, tj. Vo štá- diu než začne alkoholová fermentácia. Z botanického hľadiska sa jedná o rad vysoko kvalitných tanínov selektovaným zo šupky hrozna a lístkov zeleného čaju. 

Svoje uplatnenie nachádza Tan® Fruit Rouge už v prvej fáze spracovania hrozna tj. Pri prvom ošetrení. Vína ošetrené týmto prostriedkom sú komplexnejšie a vyznačujú sa sviežosťou, ovocnou chuťou a plnosťou. 

Dávkovanie

Hrozno 40 - 50 g /100 kg

Pri procese nespracovaná 30 - 40 g /hl

Upozornenie: 40 g /hl Tan Fruit Rouge vytvorí v počiatočnom štádiu 50 mg /l SO2 a asi 100 mg /l kyseliny askorbovej.

Aplikácie

Potrebné množstvo rozpustite v 10-násobnom množstve vody a následne aplikujte podľa požadovanej operácie. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: