Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Tan Fruit Rouge 20 g

Kombinovaný prostriedok špeciálne vyvinutý pre maximálnu ochranu muštov a rmut červených vín pred možnou oxidáciou.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 2892
4,47 € 3,73 € bez DPH
Tan Fruit Rouge 20 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Kombinovaný prostriedok špeciálne vyvinutý pre maximálnu ochranu muštov a rmut červených vín pred možnou oxidáciou.

Tan® Fruit Rouge pomáha stabilizovať látky extrahované pri macerácii šupky červených vín. Prostriedok je odporúčaný pre získanie stability rmutu pred fermentáciou, kedy požadujeme predĺženie kontaktu so šupkou strapca, tj. Vo štádiu než začne alkoholová fermentácia. Z botanického hľadiska sa jedná o rad vysoko kvalitných tanínov selektovaným zo šupky hrozna a lístkov zeleného čaju.

Svoje uplatnenie nachádza Tan® Fruit Rouge už v prvej fáze spracovania hrozna tj. Pri prvom ošetrení. Vína ošetrené týmto prostriedkom sú komplexnejšie a vyznačujú sa sviežosťou, ovocnou chuťou a plnosťou.

Dávkovanie

Hrozno 40 - 50 g /100 kg

Pri procese nespracovaná 30 - 40 g /hl

Upozornenie: 40 g /hl Tan Fruit Rouge vytvorí v počiatočnom štádiu 50 mg /l SO2 a asi 100 mg /l kyseliny askorbovej.

Aplikácie

Potrebné množstvo rozpustite v 10-násobnom množstve vody a následne aplikujte podľa požadovanej operácie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: