Tan Fruit Rouge 20 g
Kombinovaný prostriedok špeciálne vyvinutý pre maximálnu ochranu muštov a rmut červených vín pred možnou oxidáciou.
Tan® Fruit Rouge pomáha stabilizovať látky extrahované pri macerácii šupky červených vín. Prostriedok je odporúčaný pre získanie stability rmutu pred fermentáciou, kedy požadujeme predĺženie kontaktu so šupkou strapca, tj. Vo štádiu než začne alkoholová fermentácia. Z botanického hľadiska sa jedná o rad vysoko kvalitných tanínov selektovaným zo šupky hrozna a lístkov zeleného čaju.
Svoje uplatnenie nachádza Tan® Fruit Rouge už v prvej fáze spracovania hrozna tj. Pri prvom ošetrení. Vína ošetrené týmto prostriedkom sú komplexnejšie a vyznačujú sa sviežosťou, ovocnou chuťou a plnosťou.
Dávkovanie
Hrozno 40 - 50 g /100 kg
Pri procese nespracovaná 30 - 40 g /hl
Upozornenie: 40 g /hl Tan Fruit Rouge vytvorí v počiatočnom štádiu 50 mg /l SO2 a asi 100 mg /l kyseliny askorbovej.
Aplikácie
Potrebné množstvo rozpustite v 10-násobnom množstve vody a následne aplikujte podľa požadovanej operácie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.