Trhané kačacie mäso (Rillettes) 160 g
Trhané kačacie mäso (alebo tiež Rillettes). Táto delikatesa je vyrábaná metódou nočnej úpravy pri nízkych teplotách a to najmenej 12 hodín. Príprava je ojedinelá na trhu. Ochutnajte vynikajúcu delikatesu. Na výrobu tejto delikatesy sa spracovávajú iba chudé kačacie stehná. Je možné podávať aj v teplej úprave. Môžete ich pridať do rizota, k špagetám či na bagetku.
Trhané kačacie mäso je bez lepku a konzervantov. Navyše sú špeciálne sterilizované, preto nie je nutné ich skladovať v chlade do ich otvorenia. Po otvorení uchovajte výrobok v chlade a spotrebujte do 48 hodín. Trvanlivosť výrobku je 12 mesiacov od dátumu (ručnej) výroby.
Zloženie:
- Min. 70% kačacieho mäsa: starostlivo obrané kačacie stehná
- Bravčová masť (mlieko)
- Rozmarín
- Soľ a korenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.