Trhané králičie mäso (Rillettes) 160 g
Trhané králičie mäso (alebo tiež Rillettes). Táto delikatesa je vyrábaná metódou nočnej úpravy pri nízkych teplotách a to najmenej 12 hodín. Príprava je ojedinelá na trhu. Ochutnajte vynikajúcu delikatesu. Je možné podávať aj v teplej úprave, alebo ich použiť ako základ pre vaše recepty - restované na panvičke k smotanovým špagetám, deťom k zemiakovej kaši, alebo napríklad ako plnku do rolád.
Trhané králičie mäso je bez lepku a konzervantov. Navyše sú špeciálne sterilizované, preto nie je nutné ich skladovať v chlade do ich otvorenia. Po otvorení uchovajte výrobok v chlade a spotrebujte do 48 hodín. Trvanlivosť výrobku je 12 mesiacov od dátumu (ručnej) výroby.
Zloženie
- Králičie mäso
- Bravčová masť (mlieko)
- Soľ 1,5%
- Korenie
- Saturejka, Estragón
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.