Jedná sa o tradičný výrobok podľa pôvodných receptúr našich babičiek, kedy na výrobu bol použitý farmársky údený bôčik (tepelne opracovaný mäsový výrobok bez prídavku vody, s minimálnym prídavkom prídavných látok a precízne vyúdený na bukovom dreve), ktorý sa zalial 0,5% soľným lákom a takto bol dôkladne zavarený.
Skladujte v tme a suchu pri teplote 1 - 40 ºC. Nie je nutné skladovať v chladničke.
Po otvorení skladujte do 10 ° C a spotrebujte do 48 hodín.
Trvanlivosť: 18 mesiacov.
Zloženie: Údené mäso 64% hm. (Bravčové mäso, soľ, korenie, stabilizátor dusitan sodný, jód. Na 100g výrobku bolo použité 112g mäsa) v okamihu spracovania, rôsol 36% (soľ, korenie).
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.