Ajvar - srbský kaviár 200 ml
Ajvar je zeleninová pasta, ktorá pochádza zo srbskej kuchyne. Náš ajvar je výnimočný svojou extrémnou pálivosťou! Ajvar obsahuje iba štyri ingrediencie, ale patrí medzi najpracnejšie produkty. Červené papriky a baklažány po upečení ručne ošúpeme, aby finálna chuť bola príjemne lahodná.
Ochutnajte koncentrovanú chuť pečených paprík s poriadnou dávkou chilli! Dostupné iba vo verzii extrahot.
Použitie
Vhodné ako nátierka na hrianky či toasty, je možné ho pridať do gulášov, polievok, nátierok alebo do nakladaného hermelínu.
Zloženie
Červená paprika (65%), baklažán (20%), cesnak, jablkový ocot, mix chilli papričiek (5%), repkový olej, trstinový cukor, soľ, korenie.
Objem: 200 ml
Huhuchilli - chuť na prvom mieste!
Ich cieľom je vyrábať chilli produkty, tak aby ste najskôr ucítili chuť a potom pálivosť. Výrobky pripravujú v širokom spektre pálivosti – od veľmi jemných až po extrém v podobe chilli extraktu. Preto si vyberie úplne každý - začiatočník aj oceľový chilližrút! V kuchyni radi experimentujú, neustále hľadajú inšpiráciu a skúšajú prepájať tradičné a lokálne produkty s netradičnými chuťami. Postupom času teda rozšírili ich sortiment z chilli omáčok na výrobu ajvaru, cibuľového čatní, pyré a nakladaného chilli. Významná časť ich výroby je sústredená na kimchi.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.