Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Alginur 1 kg

Biologický pomocný prostriedok ALGINURE pre posilnenie odolnosti rastlín proti plesniam. Prostriedok pôsobí preventívne, ale aj kuratívne.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 8488
25,78 € 21,48 € bez DPH
Alginur 1 kg
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Charakteristika produktu

ALGINURE  biologický prípravok  zvyšuje odolnosť rastlín proti hubovým chorobám, plesniam, chrastavitosti a múčnatke. Po aplikácii prostriedku dochádza v  rastline na zvýšenie obsahu fytoalexíny a ďalších látok, ktoré zvyšujú obranyschopnosť rastlín voči hubovým chorobám. Prostriedok pôsobí preventívne, ale aj kuratívne. Ošetrenie je potrebné opakovať v  intervaloch približne 7– 14 dní. Prípravok nemá ochrannú  lehotu.

Účinná látka

Výťažok z  morských rias – 24 % 

Rozsah použitia a dávkovanie lieku v  Záhradníctvo

  • Zemiakov /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 3– 5  l /Poznámka: zníženie náchylnosti k  plesni zemiakovej 
  • Zemiakov – ošetrenie hľúz /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 1  l /1000 kg hľúz /Poznámka: zníženie náchylnosti ku skládkovým chorobám 
  • Hlúbovitá zelenina /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 0,75– 1  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  nádorovitosti hlúbovín, podpora rastu 
  • Cukrovka /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 3– 5  l /Poznámka:
  • Hruška /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 3– 5  l alebo 0,7– 1% /Poznámka: zníženie citlivosti ku chrastavitosti, múčnatke, chorobám plodov 
  • Jabloň /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 3– 5  l alebo 0,7– 1% /Poznámka: zníženie citlivosti ku chrastavitosti, múčnatke, chorobám plodov 
  • Jahodník /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 3– 5  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  múčnatke a hnilobám 
  • Jačmeň jarný /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 4  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  fuzariózam, listovým škvrnitostiam 
  • Jačmeň ozimný /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 4  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  fuzariózam, listovým škvrnitostiam 
  • Kel /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 0,75– 1  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  nádorovitosti hlúbovín, podpora rastu 
  • Kaleráb /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 0,75– 1  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  nádorovitosti hlúbovín, podpora rastu 
  • Karfiol /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 0,75– 1  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  nádorovitosti hlúbovín, podpora rastu 
  • Ovos /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 4  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  fuzariózam, listovým škvrnitostiam 
  • Ovocné dreviny /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 3– 6  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  chorobám listov a plodov 
  • Proso /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 4  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  fuzariózam, listovým škvrnitostiam 
  • Pšenica jarná /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 4  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  fuzariózam, listovým škvrnitostiam 
  • Pšenica ozimná /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 4  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  fuzariózam, listovým škvrnitostiam 
  • Paradajka /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 3– 5  l /Poznámka: zníženie náchylnosti k  plesni zemiakovej 
  • Vinič /podpora zdravotného stavu  /40 ml na 10 l vody /Dávka na 1  ha: 3– 5  l /Poznámka: zníženie citlivosti k  plesniam 
  • Ruža /podpora zdravotného stavu  /Dávka na 1  ha: 3– 5  l /Poznámka: zníženie náchylnosti k  plesni růžov& eacut

Dodatočné parametre

Kategória: Peronospóra viniča
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: