Altela 50 ml
Pomocný prostriedok na zvýšenie odolnosti rastlín k plesni viniča (peronospora). Altela obsahuje extrakt z produktov fermentácie Lactobacillus sp., extrakt z juky, zmes mikroprvkov.
Benefity
- Obsahuje mikroprvky Zn a Mn
- Posilňuje vitalitu rastlín
Choroby
Pleseň zemiaková, pleseň viniča (peronospora), pleseň uhorková, pleseň paradajková, chrastavitosť.
Oblasť použitia
Zemiaky, zelenina, jadroviny, réva vínna.
Pôsobenie
Altela je kontaktne pôsobiaci produkt, ktorý obmedzuje vývoj patogénnych húb a baktérií na povrchu rastlín. Obsahuje prírodné enzýmy, polyketídy, neživé baktérie, rastlinné extrakty, ktoré vytvárajú na povrchu rastlín nevhodné prostredie pre množstvo patogénnych organizmov. Zároveň obsahuje niektoré stopové prvky ako je mangán a zinok, ktoré sú významné pre aktivizáciu obranných mechanizmov rastlín.
Aplikácia a dávkovanie
Altela sa používa v období predpokladaného výskytu patogénu - po splnení infekčných podmienok alebo v období viditeľného výskytu choroby. Dávkovanie 50 ml/15l vody. Aplikujte v kombinácii alebo alternatíve s meďnatými alebo inými fungicídmi.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.