Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Blancol 100 g

Vaječný bielok. Zvyšuje jemnosť a zráža kyslosť vín - kombinovaný liek, ktorý znižuje aciditu bielych, ružových a červených vín. Jeho činnosťou sa zvyšuje jemnosť a chuť nadmerne kyslých vín.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 0691
6,93 € 5,78 € bez DPH
Blancol 100 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Vaječný bielok. Zvyšuje jemnosť a zráža kyslosť vín - kombinovaný liek, ktorý znižuje aciditu bielych, ružových a červených vín. Jeho činnosťou sa zvyšuje jemnosť a chuť nadmerne kyslých vín.

Vaječný bielok patrí medzi klasické a osvedčené prvky používané vo vinárskej technológiu. Blancoll vďaka svojej štruktúre zabezpečuje jednoduchú a bezproblémovú aplikáciu pritom číriace efekt je zhodný s použitím čerstvého bielku.

Blancoll reaguje prevažne s horkými fenolových a taninovými zložkami vína. Následnú Flokulácia dochádza k posilneniu čistiaceho efektu, zaoblenia zjemnenie chuti a zmiernenie adstringence vína. Prípravok je vhodný pre čírenia a zvlášť červených vín, vďaka svojmu šetrnému pôsobenia na aromatické zložky je vhodný aj na ošetrenie bielych vín, osobitne zrejúcich v barikových sudoch.

Priemerná doba sedimentácie 

  • 2-3 dni 

Dávkovanie

  •   5– 10 g /hl.

Dodatočné parametre

Kategória: Výroba nápojov
Hmotnosť: 0.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: