Bujónka bravčová 200 g
Bujónka (dochucovacia pasta) je určená na varenie a dochutenie polievok, omáčok, alebo mäsových či zeleninových zmesí. Krásne dodá chuť pri varení ryže, bulguru, kuskusu a pod.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Bravčovú bujónku je možné použiť na nakladanie mäsa, varenie polievok, dochutenie omáčok a mäsových či zeleninových zmesí. Nájde bohaté využitie v teplej aj studenej kuchyni. Jej použitie sa medze nekladú. Z bujónky 200 g urobíte cca 5 l "vývaru".
Zloženie:
Zelenina (mrkva, petržlen. zeler - koreň, cibuľa, petržlenová vňať), bravčové mäso 45 %, soľ, nové korenie, čierne korenie.
Trvanlivosť 18 mesiacov pri teplote do 25 °C. Po otvorení je nutné uchovávať v chladničke a spotrebovať počas jedného mesiaca.
Dodatočné parametre
Kategória: | Regionálne špeciality |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.