- - Vinohrad a pivnica
- - Vo vinohrade
- + V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- + Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- Filtrujeme ceny
- + Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Vinohrad a pivnica » Vo vinohrade » Nemalo by chýbať žiadnemu vinári
Buničina - Greencel 3,35 kg
Kód produktu: 8227
Čistá buničina Greencel vyčistí z kalov pri lisovaní ešte 95% čistej šťavy
12,90 € 10,66 € Bez DPH
Výborný pomocník pre zvýšenie výťažnosti a kvality muštu pri odkalovanie. Prípravok je vyrobený z veľmi čistej celulózy. Jedná sa o biodegradovateľný materiál, vyrobený z vlákien rastlinného pôvodu.
Dávkovanie
- 2 - 3 kg buničiny na 100 l.
Návod na použitie
- Do kalov po lisovaní pridáme zodpovedajúcu dávku Greencel. Vlákno vkladáme suché, po namočení v sedimente ho rozvolníme tak, aby netvorilo zhluky a chuchvalce.
- Zmes sedimentu a vlákna dôkladne premiešame a následne prelejeme do lisu.
- Spočiatku necháme tiecť samospádom a prvé zakalený mušt (cca 3 - 6 l) vrátime späť do lisu.
- Potom pomaly lisujeme, až začne vytekať číry mušt.
- Celý proces lisovania vykonávame opatrne a pomaly.
- Vylisovaný mušt môžete pridávať k ostatnému muštu alebo ho využiť samostatne. Zostatky po lisovanie sú ekologické a je možné ich kompostovať alebo použiť ako hnojivo do vinice či záhrady.
Súvisiace produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy