Clarito Hill 50 g
Kombinovaný krášliace číriace prostriedok s vysokým stabilizačným efektom.
Použitie
Zlepšenie charakteristík oxidovaných bielych a ružových vín, zníženie hladiny trieslovín u mladých červených vín, odstránenie kyslé chute a zlepšenie farby červených vín; možno ho tiež použiť pre ošetrenie muštov a vínnych octov.
Dávkovanie
50-100 g /hl mušty, 10-80 g /hl biele vína; 80-60 g /hl červené vína, 80-120 g /hl nestabilné a vína po oxidácii. Dávku rozmiešajte v 10 násobnom množstve vlažnej vody nechajte niekoľko hodín odstáť a potom vmiešajte do celého objemu. Po niekoľkých dňoch víno stočte.
Zloženie
Vyselektované rastlinné bielkoviny a proteíny s povrchovým nábojom 10%, PVPP 26%, aktivovaný bentonit 61%, hydrouhličitan draselný 3%. Zmes polysacharidov s vysokou molekulárnou hmotnosťou, kyselina L-askorbová.
Dodatočné parametre
Kategória: | Výroba nápojov |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.