Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Cukromer s teplomerom 0-10% v tubuse

Cukromery / kvasoměr slúži na meranie zvyškového cukru v kvase.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1577
16,35 € 13,63 € bez DPH
Cukromer s teplomerom 0-10% v tubuse
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

cukromery /kvasoměr slúži na meranie zvyškového cukru v kvase. 

Postup merania

Meranie sa vykonáva pri 20° C.

  1. Tekutinu nalejeme do odmerného valca, ktorý by mal byť vyšší ako cukromery.
  2. cukromery vložíme do meranej tekutiny tak, aby sa voľne pohyboval.
  3. Po upokojení vidíme nameranú hodnotu na škále cukromery v mieste hladiny meranej tekutiny.
  4. Po skončení merania opláchneme cukromery čistou vodou.

Vlastnosti

  • Stupnica cukromery 0-10%, norma STN.  1dielik=0,02%.
  • Zároveň obsahuje aj teplomer s rozsahom 0-35° C.
  • Celková dĺžka 25 cm.
  • Hrúbka spodnej časti cukromery 2,3 cm.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: