Cukromer s teplomerom 0-10% v tubuse
Cukromery / kvasoměr slúži na meranie zvyškového cukru v kvase.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
cukromery /kvasoměr slúži na meranie zvyškového cukru v kvase.
Postup merania
Meranie sa vykonáva pri 20° C.
- Tekutinu nalejeme do odmerného valca, ktorý by mal byť vyšší ako cukromery.
- cukromery vložíme do meranej tekutiny tak, aby sa voľne pohyboval.
- Po upokojení vidíme nameranú hodnotu na škále cukromery v mieste hladiny meranej tekutiny.
- Po skončení merania opláchneme cukromery čistou vodou.
Vlastnosti
- Stupnica cukromery 0-10%, norma STN. 1dielik=0,02%.
- Zároveň obsahuje aj teplomer s rozsahom 0-35° C.
- Celková dĺžka 25 cm.
- Hrúbka spodnej časti cukromery 2,3 cm.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.