Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Dubová doska Hill House veľ. S

Dubová doska Hill House veľ. S Vysoko kvalitná dubová doska, ktorá do nápoja prináša tóny karamelového cukríka, pražených orechov a pečeného kokosu
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 3348
3,65 € 3,04 € bez DPH
Dubová doska Hill House veľ. S
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Vysoko kvalitná dubová doska, ktorá do nápoja prináša tóny karamelového cukríka, pražených orechov a pečeného kokosu.

Rad HOUSE je špecifický dlhým a pomalým opálením. Tým zaisťuje veľmi rýchlu a intenzívnu maceráciu aromatických a chuťových látok.


Vhodné pre

biele, rosé a červené vína a tiež pre ostatné nápoje

Dávkovanie a použitie

Individuálne - podľa požiadaviek a typu nápoja. Odporúčané:

  • biele a ružové vína: 1 -4 ks/50 l
  • červené vína a ostatné nápoje: 1 - 4 ks/50 l

Ponorte (zaveste) dosku/y do stredu nádoby s nápojom a nechajte po zvolenú dobu lúhovať. Doba (aplikácia) lúhovania je 2 - 8 mesiacov. Chuť sa potom ďalšie mesiace uceluje a získava na prirodzenosti. Možno aplikovať v období fermentácie alebo aj do už hotového vína.

Priebežná senzorická kontrola nápoja odporúčaná!

Zloženie

Opaľované dubové dosky French House, vyrobené z francúzskeho (Quercus robur/petrae) z najlepších oblastí - Allier/Nievre/Bourgogne/Vosges. Drevo je prirdene sušené na vzduchu po dobu 36 mesiacov.

Rozmer dosky:

45,71 x 3,18 x 0,95 cm

Pôvod:

Francúzsko


Skladovanie

Skladujte v suchu a dobre uzavreté.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Taníny, dubové chipsy a dosky
Hmotnosť: 0.3 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: