Enzým extra fruit Hill 100 g

Špeciálny enzým k rozkladu ovocných a hroznových kvasov.
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť U dodávateľa - na dotaz
Kód: 8696
21,27 € 17,73 € bez DPH
Enzým extra fruit Hill 100 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
Skvelé ceny
jedny z najlepších
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 3,99 €
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Špeciálne enzým k rozkladu ovocných a hroznových kvasov.

Použitie

Umožňuje cielenú extrakciu ovocných aromatických prekurzorov obsiahnutých v šupke červeného hrozna a ostatným ovocí. Vďaka tomu ovocie plynulejšie prekvasí na optimálny obsah alkoholu. Intenzívnejšie narušenie pletiva ovocia taktiež do kvasu uvoľňuje cenné ovocné látky a zvyšuje obsah prirodzených ovocných aromatických látok. Skvapalnený a rozložený kvas uľahčuje rozkvasenie, zlepšuje prekvasení kvasu, čo vedie k lepšej výťažnosti alkoholu. Súčasne  sa znižuje nebezpečenstvo pripálenia počas destilácie.

Dávkovanie

3 - 5 g /100 kg. Účinok možno podporiť po dvoch dňoch pridaním 2 g enzýmu na 100 kg kvasu. Ideálna teplota kvasu je 20º C.

Požadovanú dávku rozmiešajte v 10násoném množstve vlažnej vody a vmiešajte do celého objemu. Účinok enzýmu môže byť eliminovaný bentonitom.

Vlastnosti

Jeho použitie umožňuje zníženie doby macerácia a teploty, rovnako ako menej používať potenciálne oxidatívny mechanické metódy, ako je prerážanie alebo dlhší namáčanie za studena.

Varianty predaja

Enzým extra fruit Hill  predávame vo variante:

Enzým extra fruit Hill 20 g

Enzým extra fruit Hill 5 g

Dodatočné parametre

Kategória: Enzýmy
Hmotnosť: 0.1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola