Enzým extra fruit Hill 20 g
Špeciálne enzým k rozkladu ovocných a hroznových kvasov.
Použitie
Umožňuje cielenú extrakciu ovocných aromatických prekurzorov obsiahnutých v šupke červeného hrozna a ostatným ovocí. Vďaka tomu ovocie plynulejšie prekvasí na optimálny obsah alkoholu. Intenzívnejšie narušenie pletiva ovocia taktiež do kvasu uvoľňuje cenné ovocné látky a zvyšuje obsah prirodzených ovocných aromatických látok. Skvapalnený a rozložený kvas uľahčuje rozkvasenie, zlepšuje prekvasení kvasu, čo vedie k lepšej výťažnosti alkoholu. Súčasne sa znižuje nebezpečenstvo pripálenia počas destilácie.
Dávkovanie
3 - 5 g /100 kg. Účinok možno podporiť po dvoch dňoch pridaním 2 g enzýmu na 100 kg kvasu. Ideálna teplota kvasu je 20º C. Požadovanú dávku rozmiešajte v 10násoném množstve vlažnej vody a vmiešajte do celého objemu. Účinok enzýmu môže byť eliminovaný bentonitom.
Vlastnosti
Jeho použitie umožňuje zníženie doby macerácia a teploty, rovnako ako menej používať potenciálne oxidatívny mechanické metódy, ako je prerážanie alebo dlhší namáčanie za studena.
Varianty predaja
Enzým extra fruit Hill predávame vo variante:
Dodatočné parametre
Kategória: | Enzýmy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.02 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.