Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Enzým extra fruit Hill 5 g

Špeciálny enzým k rozkladu ovocných a hroznových kvasov.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 6138
1,43 € 1,19 € bez DPH
Enzým extra fruit Hill 5 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Špeciálne enzým k rozkladu ovocných a hroznových kvasov.

Použitie

Umožňuje cielenú extrakciu ovocných aromatických prekurzorov obsiahnutých v šupke červeného hrozna a ostatným ovocí. Vďaka tomu ovocie plynulejšie prekvasí na optimálny obsah alkoholu. Intenzívnejšie narušenie pletiva ovocia taktiež do kvasu uvoľňuje cenné ovocné látky a zvyšuje obsah prirodzených ovocných aromatických látok. Skvapalnený a rozložený kvas uľahčuje rozkvasenie, zlepšuje prekvasení kvasu, čo vedie k lepšej výťažnosti alkoholu. Súčasne  sa znižuje nebezpečenstvo pripálenia počas destilácie.

Dávkovanie

3 - 5 g /100 kg. Účinok možno podporiť po dvoch dňoch pridaním 2 g enzýmu na 100 kg kvasu. Ideálna teplota kvasu je 20º C.

Požadovanú dávku rozmiešajte v 10násoném množstve vlažnej vody a vmiešajte do celého objemu. Účinok enzýmu môže byť eliminovaný bentonitom.

Vlastnosti

Jeho použitie umožňuje zníženie doby macerácia a teploty, rovnako ako menej používať potenciálne oxidatívny mechanické metódy, ako je prerážanie alebo dlhší namáčanie za studena.

Varianty predaja

Enzým extra fruit Hill  predávame vo variante:

Enzým extra fruit Hill 20 g

Enzým extra fruit Hill 100 g

Dodatočné parametre

Kategória: Enzýmy
Hmotnosť: 0.005 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: