FermiHill Berry 20 g
Kvasinky pre kvalitné červené vína. Produkujú stabilné ovocné estery, ktoré vytvárajú arómu čierneho ovocia (maliny, černice, čučoriedky).
Vhodné aj pre
AN, ALI, SK, DO, FR, ZW
Dávkovanie
20 g/hl. Rozmiešať vo vlažnej zmesi vody a muštu (1:1), nechať 20 min napučiavať (zmes spenia), potom vmiešať do celého objemu. Teplotný rozdiel zmesi a muštu nesmie byť väčší ako 8 °C. Odporúčame použitie výživy a kvasenia 13-23 °C.
Zloženie
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, vhodné pre stredoeurópske vína.
Alkoholová tolerancia 15,5%.
Pôvod:
Fermivin P21,
OENOBRANDS SAS, Francúzsko.
Skladovanie
Skladujte v suchu, dobre uzavreté.
Dodatočné parametre
Kategória: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.02 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.