FermiHill FERMSTOP

Přírodní, vysoce účinný přípravek na zastavení kvasení.

Objem SK
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Kód: FMH00410 FMH00411 FMH00409 Zvoľte variant
14,69 € 27,83 € 3,15 € od 3,15 € 12,24 € bez DPH 23,19 € bez DPH 2,63 € bez DPH od 2,63 € bez DPH
FermiHill FERMSTOP
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
Skvelé ceny
jedny z najlepších
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 3,99 €
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Čo je FERMSTOP?


FERMSTOP sa používa na získanie pevných látok na nasýtenie pevnej kyseliny, ako je kyselina oktanová (C8), dekanová (C10) a dodekanová (C12). Tieto kyseliny sa prirodzene vyskytujú napríklad v orieškoch alebo materských mléčkach, čo znamená, že sú nielen zdravotne nezávadné, ale dokonca aj zdravie prospešné. Máme prístup k informáciám o úlohe, spôsobe jej výroby, spôsobe fermentácie, spôsobu, akým reguluje svoju činnosť.


Ako FERMSTOP účinkuje?


Pri aplikácii dokvašujúceho mosta sa nedisociované mastné kyseliny obsažené v přípravku FERMSTOP dostávajú do buniek kvasinek. Zde disociujú, znižujú vnútorné pH kvasinek a narušujú konformáciu ich membrány. Tento proces zahŕňa rýchlu inhibíciu metabolickej aktivity v organizme, jej odumíranie a k následnému zastaveniu alkoholovej fermentácie.

Výhody použitia FERMSTOP


Toto je jeden z osvedčených postupov pre FERMSTOP, možno ho používať posledných niekoľko rokov, nakoľko je oxidovaný a siřičitý (SO₂)nebo kyselina sorbová. Takto to funguje a ako to funguje, no zároveň to minimalizuje náklady na udržanie produktu v pamäti, a preto o ňom musíme vedieť viac a ako ho používať.

FERMSTOP má dobrú predstavu o tom, čo s tým robiť, čo sa s tým deje, čo sa chystá v budúcnosti sterilná filtrácia. Použitie FERMSTOP je teda nápadom pre menšie vinárstvo, ktoré hľadajú fotografické a cenovo dostupné riešenie.

Dávkování a synergické faktory


Dávkování přípravku FERMSTOP do kvasícího média je 1:10 000, čo je 1 ml na 10 litrov kvasícího média. Synergické účinky FERMSTOP pôsobia na nízke pH, vyšší obsah etanolu, nižšiu kalnosť moštu, vyššiu teplotu a vyššiu koncentráciu voľnej oxidácie a siřičitého. Správne požadavky, že organoleptické vlastnosti vína zostávajú nedotknuté, látky sa navyše viažu v tele kvasiniek, ktoré sú odstránené pri prvej stáčke.

Po aplikácii aplikujte FERMSTOP po 12-24 hodinách.

Kvasící mosty s obsahom 7-10% alkoholu: FERMSTOP + 40-60 mg/l SO₂

Kvasící mosty s obsahom 10-13% alkoholu: FERMSTOP + 30-50 mg/l SO₂

Kvasící mošty s obsahom 13% a viac alkoholu: FERMSTOP + 20-40 mg/l SO₂

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola