FermiHill Plusgran Gel bentonit 100 g
Vysoko kvalitný bentonit na sodno-vápenaté báze.
Použitie
Používa sa pre čírenie muštov, vín, ovocných štiav a vínnych octov. Má krátky reakčný čas s minimálnym množstvom sedimentu.
Dávkovanie
15 - 30 g /hl mušty a mladé vína, 5 - 30 g /hl vína biele aj červené, 40 - 120 g /hl ovocné šťavy a vínne octy. Dôkladne premiešajte vo vode v pomere minimálne 1:15, získajte homogénnu suspenziu.
Nechajte odstáť niekoľko (minimálne 3 - 4) hodín, z dôvodu napučaní bentonitu (zvyšuje aktivitu bentonitu).
Potom vmiešajte do celého objemu nápoja. Po niekoľkých dňoch nápoj stočte z kalov.
Vlastnosti
Jeho špeciálne vlastnosti v kombinácii s výrobným procesom zaisťujú bentonitu silnú deproteinizační schopnosť. Jednotná veľkosť granúl znižuje množstvo adsorbovanej vody na optimum a tým sa netvorí hrudky.
Zloženie
Granulovaný sodný bentonit, získaný z najkvalitnejších amerických montmorillonitových surovín.
Varianty na predaj
Bentonit predávame v týchto variantoch:
FermiHill Plusgran Gél bentonit 500 g
FermiHill Plusgran Gél bentonit 1 000 g
FermiHill Plusgran Gél bentonit 5 000 g
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.