Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

FermiHill Plusgran Gel bentonit 100 g

Vysoko kvalitný bentonit na sodno-vápenaté báze.
Hmotnost SK
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 6125
0,78 € 0,65 € bez DPH
FermiHill Plusgran Gel bentonit 100 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Vysoko kvalitný bentonit na sodno-vápenaté báze.

Použitie

Používa sa pre čírenie muštov, vín, ovocných štiav a vínnych octov. Má krátky reakčný čas s minimálnym množstvom sedimentu.

Dávkovanie

15 - 30 g /hl mušty a mladé vína, 5 - 30 g /hl vína biele aj červené, 40 - 120 g /hl ovocné šťavy a vínne octy. Dôkladne premiešajte vo vode v pomere minimálne 1:15, získajte homogénnu suspenziu.
Nechajte odstáť niekoľko (minimálne 3 - 4) hodín, z dôvodu napučaní bentonitu (zvyšuje aktivitu bentonitu).
Potom vmiešajte do celého objemu nápoja. Po niekoľkých dňoch nápoj stočte z kalov.

Vlastnosti

Jeho špeciálne vlastnosti v kombinácii s výrobným procesom zaisťujú bentonitu silnú deproteinizační schopnosť. Jednotná veľkosť granúl znižuje množstvo adsorbovanej vody na optimum a tým sa netvorí hrudky.

Zloženie

Granulovaný sodný bentonit, získaný z najkvalitnejších amerických montmorillonitových surovín.

Varianty na predaj

Bentonit predávame v týchto variantoch:

FermiHill Plusgran Gél bentonit 500 g

FermiHill Plusgran Gél bentonit 1 000 g

FermiHill Plusgran Gél bentonit 5 000 g

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: