FermiHill Special 20 g
Kvasinky na primárnu a sekundárnu fermentáciu, vhodné na výrobu šumivých vín a ciderov.
Vhodné tiež pre: Biele a šumivé vína, cidery,
Zloženie
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisia var.bayanus, vhodné pre stredoeurópske vína.
Alkoholická tolerancia: 16%
Dávkovanie a použitie
20 g/ 100 l. Rozmiešať vo vlažnej zmesi vody a muštu (1:1), nechať 20 min. napučiavať (zmes spenia), potom vmiešať do celého objemu. Teplotný rozdiel zmesi a muštu nesmie byť väčší ako 8°C. Odporúčame použitie výživy a kvasenia pri 14-28 °C.
Pôvod:
Fermivin LS2,
OENOBRANDS SAS, Francúzsko
Skladovanie: V suchu, dobre uzavreté.
Dodatočné parametre
Kategória: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.02 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.