FermiHill Veltlin 500 g
Svieža vína typu Veltlínskeho zeleného s typickými tónmi po sviežim ovocí, ľahkom korení a korenia. Medzi ďalšie vlastnosti patrí vyššia produkcia esterov (tzv. Esterovej kvasinky), tiol a terpénov.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Svieže vína typu Veltlínskeho zeleného s typickými tónmi po sviežim ovocí, ľahkom korení a korenia.&Nbsp; Medzi ďalšie vlastnosti patrí vyššia produkcia esterov (tzv. Esterovej kvasinky), tiol a terpénov.
Vhodné pre: VZ, VCR , NB.
Zloženie
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae, var. bayanus, vhodné pre stredoeurópska vína.
Dávkovanie a použitie
20g /100 l. Rozmiešať vo vlažnej zmesi vody a muštu (1: 1), nechať 20 min napučiavať (zmes spení), potom vmiešať do celého objemu. Teplotný rozdiel zmesi a muštu nesmie byť väčšia ako 8° C. Odporúčame použitie výživy a kvasenie pri 15 - 22° C.
Tolerancia alkoholu : 15%.
Pôvod:
Fermivin LVCB,
OENOBRANDS SAS, Francúzsko.
Skladovanie
V suchu, dobre uzavreté.
Dodatočné parametre
Kategória: | Kvasinky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.