FermiHill Vivax
Kvasinky pre svieže ovocné červené vína. Dodáva ľahko korenisté tóny jahody, čerešne, višne, trnky, černice, a škorice. Produkujú vyššie množstvo glycerolu (hladkosť a telo).




Kvasinky pre svieže ovocné červené vína. Dodáva ľahko korenisté tóny jahody, čerešne, višne, trnky, černice, a škorice. Produkujú vyššie množstvo glycerolu (hladkosť a telo).
VHODNÉ PRE:
SV, FR, MP, ZW, RM.
Zloženie
Špičkové selektované kvasinky Saccharomyces cerevisiae var. Cerevisiae, vhodné pre stredoeurópske vína.
ALKOHOL. TOLERANCIA 15 %.
PÔVOD Francúzska.
Dávkovanie a použitie
• 20 g/100 l.
Rozmiešať vo vlažnej zmesi vody a muštu (1:1), nechať 20 min napučiavať (zmes spenia), potom vmiešať do celého objemu.
Teplotný rozdiel zmesi a muštu nesmie byť väčší ako 8°C.
Odporúčame použitie výživy.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.