INPORO Albit 5 ml
Pomocný prípravok na ochranu rastlín. Na zvýšenie odolnosti rastlín proti hubovým chorobám ovocných stromov a kríkov, viniča, zeleniny, ruží.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Pomocný prípravok na ochranu rastlín. Na zvýšenie odolnosti rastlín proti hubovým chorobám ovocných stromov a kríkov, viniča, zeleniny, ruží.
Ako účinkuje?
- jedná sa o pomocný prípravok na ochranu rastlín
- aplikáciu postrekom v raných fázach rastlín zlepšuje kondíciu a zdravotný stav rastlín
- svojim "systémovým" pôsobením v rastline zvyšuje odolnosť voči mnohým hubovým chorobám rastlín
- pre zeleninu, ovocné dreviny a kríky, vinič vínny, ruža, ai.
- bez ochrannej lehoty
- je vhodný pre ekologické poľnohospodárstvo
Pre aké rastliny / choroby je vhodný?
- zemiaky - pleseň zemiaka, hnedá škvrnitosť zemiakových listov, aktinobakteriálna všeobecná chrastavitosť zemiaka, koreňomorka zemiaková
- zelenina (všeobecne) - suchá škvrnitosť listov mrkvy, múčnatka miříkovitých, septorióza zeleru, antraknóza šalátu, pleseň šalátu, hnedá škvrnitosť paradajok, fusariové vädnutie rajčiaka, múčnatka rajčiaka, septorióza
- zelenina (košťálová) - alternáriová škvrnitosť kapustovitých, nádorovitosť kapustovitej zeleniny, koreňovej hniloby, pleseň kapustová
- jahôd - pleseň šedá jahôd, fytoftorová hniloba jahôd, múčnatke jahôd
- jadroviny (jablone, hrušky, ai) - chrastavitosť jablone, múčnatke jabloňovej
- kôstkoviny (broskyne, marhule, slivky, čerešne, ai) - chrastavitosť kôstkovín, moniliová hniloba, múčnatke broskyňové
- vinič vinný - múčnatka viniča, pleseň viniča, pleseň sivá
- okrasné rastliny (ruže) - hrdza ružová, múčnatke ružovej, čierna škvrnitosť ruža
- a ďalšie poľné plodiny (bob, cukrovka, hrach, kukurica, mak siaty, obilniny, repka olejka, slnečnica, sója)
Ako ho použiť?
- postrekom na rastliny
- prvý postrek od fázy 2 listov
- ďalšie ošetrenie vykonajte za 3-4 týždne
- maximálne 2-5x za vegetáciu (podľa plodín)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.