Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Kyselina jablčná 100 g

Na zvýšenie kyslosti a intenzity chute
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť U dodávateľa - na dotaz
Kód: 00347
1,02 € 0,85 € bez DPH
Kyselina jablčná 100 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Nachádza sa v ovocí a nezrelom hrozne (s vyzrievaním sa jej obsah znižuje). Má nepríjemnú chuť, ktorá spôsobuje pocit nezrelosti a trpkosti, najmä pri červených vínach, kde ale môže byť biologickou fermentáciou premenená na príjemnejšiu kyselinu mliečnu. Na dokyslenie sa pridáva v kombinácii 1:1 s kyselinou vínnou alebo samostatne v množstve 89 g/hl.

Použitie :

Do vína na zvýšenie kyslosti a intenzity chute. Možno tiež použiť v kombinácii s kyselinou vínnou v pomere 1:1. V potravinách ma všestranné využitie (nápoje, mušty, džúsy, marmelády, cukrovinky, cukríky, ...). Je stabilná a dobre rozpustná vo vode.

Dávkovanie:

89 g/100 l zvyšuje kyselinu o 1 g/l možno tiež použiť v kombinácii s kyselinou vínnou v pomere 1:1.

Skladovanie:

Na tmavom, suchom a chladnom mieste. Na ďalšie použitie balenie dôkladne uzavrite.

 
 
 

Dodatočné parametre

Kategória: Kyseliny a stabilizátory
Hmotnosť: 0.1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: