Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Kyselina jablčná 25 kg

Biely kryštalický prášok pre potravinárske použitie.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 2721
163,52 € 136,27 € bez DPH
Kyselina jablčná 25 kg
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Biely kryštalický prášok pre potravinárske použitie.

Nachádza sa  v ovocí a nezrelých strapcoch (s vyzrievaním sa jej obsah znižuje). Má  nepríjemnú chuť, ktorá spôsobuje pocit nezrelosti a trpkosti, najmä u červených vín, kde ale môže byť biologickú fermentáciou premenená na príjemnejšie kyselinu mliečnu. Pre dokyselení sa pridáva v kombinácii 1: 1 s kyselinou vínnou alebo samostatne v množstve 89 g /hl.

Použitie

Do vína pre zvýšenie kyslosti a intenzity chute. Možno tiež použiť v kombinácii s kyselinou vínnou v pomere 1: 1.

V potravinách ma  všestranné využitie (nápoje, mušty, džúsy, marmelády,  cukrovinky, cukríky, ...). Je stabilný a dobre rozpustná vo vode.

Dávkovanie

89 g /100 l zvyšuje o kyselinu 1 ‰ (G /l)

Možno tiež použiť v kombinácii s kyselinou vínnou v pomere 1: 1.

Skladovanie

Na tmavom, suchom a chladnom mieste. Pre ďalšie použitie balenie dôkladne uzatvorte. Balené v 25 kg vreci.

Dodatočné parametre

Kategória: Kyseliny a stabilizátory
Hmotnosť: 25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: