Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Kyselina jablečná 1 kg

Pre zvýšenie kyslosti a intenzity chute.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 2824
8,16 € 6,80 € bez DPH
Kyselina jablečná 1 kg
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Nachádza sa v ovocí a nezrelých strapcoch (s vyzrievaním sa jej obsah znižuje). Má nepríjemnú chuť, ktorá spôsobuje pocit nezrelosti a trpkosti, hlavne u červených vín, kde ale môže byť biologickú fermentáciou premenená na príjemnejšie kyselinu mliečnu. Pre dokyselení sa pridáva v kombinácii 1: 1 s kyselinou vínnou alebo samostatne v množstve 89 g /hl.

Použitie

Do vína pre zvýšenie kyslosti a intenzity chute. Možno tiež použiť v kombinácii s kyselinou vínnou v pomere 1: 1.

V potravinách ma všestranné využitie (nápoje, mušty, džúsy, marmelády,  cukrovinky, cukríky, ...). Je stabilný a dobre rozpustná vo vode.

Dávkovanie

89 g /100 l zvyšuje kyselinu o 1 g/l.

Možno tiež použiť v kombinácii s kyselinou vínnou v pomere 1: 1.

Skladovanie

Na tmavom, suchom a chladnom mieste. Pre ďalšie použitie balenie dôkladne uzatvorte.

Dodatočné parametre

Kategória: Kyseliny a stabilizátory
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: