Kyselina vínna 5 kg
Spolu s jablčnou tvorí najväčšiu časť kyselín vo víne, pričom v tých lepších ročníkoch ich prevažuje práve kyselina vínna. V chuti vína je viditeľný pocit kyslosti alebo čerstvosť.
Kyselina vínna na potravinárske použitie. Kryštalický biely prášok bez vône a zápachu.
Použitie
Úprava kyslosti vína a muštu. Možné aj u ostatných tekutín a potravín. Kyselina vínna je šetrná takmer nemení zloženie a charakteristiku vína. Je tiež konzervant a chráni pred chorobami vína.
Dávkovanie
50 - 250 g/hl. 100 g kyseliny vínnej zvyšuje kyslosť o jedno promile (g).
Je možné kombinovať s kyselina-jablecna v pomere 1:1.
Skladovanie
Na tmavom, suchom a chladnom mieste. Na ďalšie použitie balenie dôkladne uzavrite!
Varianty na predaj
Predávame tieto balenia kyseliny vínnej:
- 100 g balenia
- 500 g balenia
- 25 kg balenia
Dodatočné parametre
Kategória: | Kyseliny a stabilizátory |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.