Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Mikrobiológia a biochémia vína

Kniha podáva ucelený prehľad o mikrobiome od vinice až po hotový produkt fľaškové víno.
Dostupnosť Skladom (4 ks)
Kód: 3322
41,60 € 34,67 € bez DPH
Mikrobiológia a biochémia vína
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Viazaná plnofarebná kniha formátu B5 Mikrobiológia a biochémia vína je určená všetkým záujemcom o cenné odborné informácie o procesoch vedúcich k vzniku vína a môže tiež slúžiť ako učebnica pre študentov príslušne zameraných škôl. Kniha podáva ucelený prehľad o mikrobiome od vinice až po hotový produkt fľaškové víno. Zaoberá sa ale predovšetkým tým, čo sa z pohľadu mikrobiológie a biochémie deje počas technologického postupu prípravy vína a jeho zrenia, vrátane nežiaducich procesov.

Špecifikácia

  • Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
  • Vydanie prvé, 2020. 408 strán
  • ISBN: 978-80-907545-1-5
  • Kniha je v českom jazyku

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: