Mikrobiológia a biochémia vína

Kniha podáva ucelený prehľad o mikrobiome od vinice až po hotový produkt fľaškové víno.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 3322
41,60 € 34,67 € bez DPH
Mikrobiológia a biochémia vína
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
Skvelé ceny
jedny z najlepších
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 3,99 €
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Viazaná plnofarebná kniha formátu B5 Mikrobiológia a biochémia vína je určená všetkým záujemcom o cenné odborné informácie o procesoch vedúcich k vzniku vína a môže tiež slúžiť ako učebnica pre študentov príslušne zameraných škôl. Kniha podáva ucelený prehľad o mikrobiome od vinice až po hotový produkt fľaškové víno. Zaoberá sa ale predovšetkým tým, čo sa z pohľadu mikrobiológie a biochémie deje počas technologického postupu prípravy vína a jeho zrenia, vrátane nežiaducich procesov.

Špecifikácia

  • Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
  • Vydanie prvé, 2020. 408 strán
  • ISBN: 978-80-907545-1-5
  • Kniha je v českom jazyku

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola