Mikrobiológia a biochémia vína
Kniha podáva ucelený prehľad o mikrobiome od vinice až po hotový produkt fľaškové víno.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Viazaná plnofarebná kniha formátu B5 Mikrobiológia a biochémia vína je určená všetkým záujemcom o cenné odborné informácie o procesoch vedúcich k vzniku vína a môže tiež slúžiť ako učebnica pre študentov príslušne zameraných škôl. Kniha podáva ucelený prehľad o mikrobiome od vinice až po hotový produkt fľaškové víno. Zaoberá sa ale predovšetkým tým, čo sa z pohľadu mikrobiológie a biochémie deje počas technologického postupu prípravy vína a jeho zrenia, vrátane nežiaducich procesov.
Špecifikácia
- Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
- Vydanie prvé, 2020. 408 strán
- ISBN: 978-80-907545-1-5
- Kniha je v českom jazyku
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.