MILDICUT 1L
Fungicídny prípravok určený k ochrane viniča proti plesni révové s kontaktným a systémovým účinkom.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
- fungicídny prípravok určený na ochranu viniča proti plesni révové s kontaktným a systémovým účinkom
- spoľahlivo ochráni nové prírastky a hrozno
- dlhodobý účinok až 14 dní
- odolný proti zrážkam už 30 minút po aplikácii
- po ošetrení sa prejavuje viditeľné ozelenenie - green efekt
- priaznivo ovplyvňuje kondíciu rastlín, cukornatosť hrozna a obsah asimilovateľného dusíka
- znižuje vplyv stresových faktorov ako je sucho, vplyv ostatných hubových chorôb
- blokuje vývoj spor a zabraňuje ďalšiemu šíreniu infekcie
- zvyšuje výnos a kvalitu hrozna a na konci vegetácie zabezpečí lepšiu kondíciu a pripravenosť révy na zimné obdobie
- v kombinácii s prípravkom CYMBAL dochádza k okamžitému zastaveniu infekcie
- prípravok je povolený v rámci integrovanej ochrany
- kompletný návod v záložke" Súbory"
Dávkovanie: 2-4 l /ha
Odporúčanie pre aplikáciu:
- odporúčaná dávka vody 500-1 000 l /ha. Množstvo vody je závislé na stave porastu, infekčnom tlaku a spôsobu aplikácie. Je dôležité zabezpečiť dobré pokrytie porastu aplikačné kvapalinou najmä v čase intenzívneho rastu viniča maximálna dávka lieku 4 l /ha sa používa v období po odkvitnutí viniča, kedy je listová plocha už maximálne vyvinutá a kedy je vysoký infekčný tlak.
- Odporúčané použitie:
- do začiatku kvitnutia (BBCH61) - dávka 2 l /ha na 500 l vody /ha
- od začiatku kvitnutia (BBCH61) - dávka lieku 3 - 4 l /ha na 1000 l vody /ha - maximálny počet aplikácií za sezónu: 6 x. V rámci fungicídneho programu sa odporúča striedať prípravky s rozdielnym spôsobom účinku
Certifikát odbornej spôsobilosti.
Prípravky na profesionálne použitie môžu nakupovať iba osoby s platným osvedčením II. alebo III. stupňa odbornej spôsobilosti pre nakladanie s prípravkami podľa zákona č. 199/2012 Zb. a vyhlášky č. 206/2012 Zb.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.