Oenoferm Riesling F3 20 g
Čistá kultúra kvasiniek, pre odrodovo typické ryzlinkové víno.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Pre tento typ kvasenia vyskúšajte tiež vynikajúce kvasinky FermiHill Rizling .
Čistá kultúra kvasiniek, pre odrodovo typické ryzlinkové víno.
Kvasenie pri teplote medzi 15 - 18° C podporuje aromatický profil ovocných broskyňových známok. Pri vysokom obsahu alkoholu je potrebné ku koncu fermentácie zvýšiť teplotu na 20-22° C, aby kvasenie neskončilo. Ak sa požaduje zvyškový cukor, kvasenie môže byť zastavené znížením teploty, šírením apod.
Dávkovanie: 20 g /hl
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.