Oxid siřičitý v enologii
Všetko o oxide siričitom čiže síre od popredného českého odborníka Doc. Miloša Michlovského.
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu
Pevná plnofarebná kniha formátu A5„ Oxid siričitý v enológie“ nášho popredného vinárskeho odborníka je určená všetkým výrobcom vína. Kniha podáva ucelený prehľad metód ako sa vyhnúť nadmernému sírenie vína a ako obsah SO 2 vo víne minimalizovať. Nie formou„ kuchárky“ (Vezmi hrsť síry a nasyp ju do vína), ale vysvetlením podstaty dejov.
Vydanie prvej, december 2012. 151 strán, 22 obr. Kniha je v českom jazyku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.