Milí zákazníci, spustili sme novú verziu nášho e-shopu, ktorá zatiaľ môže obsahovať drobné chyby a nedokonalosti. Pracujeme však na tom, aby všetko fungovalo, ako má. Ak narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá! Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

Oxid siřičitý v enologii

Všetko o oxide siričitom čiže síre od popredného českého odborníka Doc. Miloša Michlovského.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 8308
12,25 € 10,21 € bez DPH
Oxid siřičitý v enologii
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 49 Kč
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Pevná plnofarebná kniha formátu A5„ Oxid siričitý v enológie“ nášho popredného vinárskeho odborníka je určená všetkým výrobcom vína. Kniha podáva ucelený prehľad metód ako sa vyhnúť nadmernému sírenie vína a ako obsah SO 2 vo víne minimalizovať. Nie formou„ kuchárky“ (Vezmi hrsť síry a nasyp ju do vína), ale vysvetlením podstaty dejov.

Vydanie prvej, december 2012. 151 strán, 22 obr. Kniha je v českom jazyku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: