Popis
Ak je z našich záhrad a sadov úroda viac ako dobrá, premýšľame, ako zber čo najlepšie zužitkovať. Možnosti sú rôzne a nie je divu, že človeka napadne - čo si takto vyrobiť dobrý destilát, aj keď len pre vlastnú spotrebu? Pre všetkých, ktorí by chceli správne porozumieť páleniu ovocia, sprostredkováva táto kniha ucelene a zrozumiteľne základné znalosti o ovocných druhoch a prísadách, rovnako ako o nevyhnutnej fyzike, chémii a mikrobiológii. To umožňuje začiatočníkom jednoduchšie prvé kroky a skúseným destilatérom informácie o pozadí výroby a hodnotení kvalitných ovocných destilátov. Autori majú dlhoročné skúsenosti z prax a výučby.
Kniha je v českom jazyku.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.