Příprava bílých vín

Veľmi podrobná príručka pre vinárov - technology o výrobe bielych, ružových a šumivých vín.
Dostupnosť Skladom (4 ks)
Kód: 4559
24,39 € 20,33 € bez DPH
Příprava bílých vín
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
Skvelé ceny
jedny z najlepších
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 3,99 €
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

Viazaná plnofarebná kniha formátu B5„ Príprava bielych vín“ je určená všetkým výrobcom vína. Kniha podáva ucelený prehľad o zložení bieleho vína a významu jednotlivých látok pre kvalitu konečného produktu– fľaškového vína. Zaoberá sa ale predovšetkým postupom, ako pozitívne látky udržať a naopak negatívne potlačiť. Kniha veľmi podrobne pojednáva o technologickom postupe prípravy bielych a ružových tichých suchých i špeciálnych botrytizovaného prírodne sladkých vín, rovnako ako aj vín šumivých.

Vydanie prvej, 2014. 289 strán, 62 obr., 35 tab. Kniha je v českom jazyku.

Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola