Příprava bílých vín
Viazaná plnofarebná kniha formátu B5„ Príprava bielych vín“ je určená všetkým výrobcom vína. Kniha podáva ucelený prehľad o zložení bieleho vína a významu jednotlivých látok pre kvalitu konečného produktu– fľaškového vína. Zaoberá sa ale predovšetkým postupom, ako pozitívne látky udržať a naopak negatívne potlačiť. Kniha veľmi podrobne pojednáva o technologickom postupe prípravy bielych a ružových tichých suchých i špeciálnych botrytizovaného prírodne sladkých vín, rovnako ako aj vín šumivých.
Vydanie prvej, 2014. 289 strán, 62 obr., 35 tab. Kniha je v českom jazyku.
Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.