Příprava červených vín
Vyšla ďalšia zo série kníh o vinohradníctve a vinárstve od Doc. Ing. Miloša Michlovského, DrSc. s názvom Príprava červených vín. Nadväzuje tak na v minulom roku vydanú Prípravu bielych vín. Viazaná plnofarebná kniha formátu A5 "Príprava červených vín" je určená všetkým výrobcom vína. Kniha podáva ucelený prehľad o zložení červeného vína a významu jednotlivých látok pre kvalitu konečného produktu - fľaškového vína. Zaoberá sa ale predovšetkým postupom, ako pozitívne látky udržať a naopak negatívne potlačiť. Kniha pojednáva o technologickom postupe prípravy červených tichých suchých vín a samostatne sa zaoberá vínami zrejúcimi v drevených sudoch.
Podrobnosti
- Počet strán: 329 strán
- Väzba: pevná väzba
- Rozmer: 177 × 247 mm
- Hmotnosť: 1080 g
- Kniha je v českom jazyku
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.