Na zvýšenie kyslosti a intenzity chute
Dokyselující prípravok do vína. Zlepšenie intenzity a chute. Mikrobiologická ochrana.
Činidlo šetrne upravujúce kyslosť a zároveň slúžiace ako kozervant.
Antioxidant a stabilizátor chute a vône.
Antioxidant. Na sírenie muštov, vína a iných nápojov. Udržuje reduktívny stav nápoja.
15% tekutá síra (roztok disiričitanu draselného) bez obsahu amoniaku. Používa sa ako antioxidant, protibakteriálne a...
Trvalá stabilizácia vínneho kameňa.
Prípravok na jednoduché odkyslenie muštov a vín.
Uhličitan vápenatý je biely prášok, ktorý slúži na zníženie kyslosti v mušte a víne.
Aktívne uhlie granulované slúži k absorbciu nežiadúcich chutí a pachov.
Koloidné stabilizátor z čistej arabskej gumy.
Sorban draselný je vhodný pre použitie v nápojoch a potravinách.
Antioxidant a konzervant. Ďalšie názvy: Disiričitan draselný, pyrosulfitom draselný.
Konzervačné a stabilizačné činidlo.
Vysoko účinný stabilizátor vínneho kameňa.
Činidlo upravujúce kyslosť a zvýrazňovač chuťou. Má mnohostranné použitie.
Nastavenie