Rapidase Clear 100 g

Enzymatický prípravok pre odkalenie muštu bielych vín.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 8698
23,73 € 19,78 € bez DPH
Rapidase Clear 100 g
Sme profesionáli
Sme profesionáli
rozumieme vínu
Skvelé ceny
Skvelé ceny
jedny z najlepších
Preprava k vám
Preprava k vám
už od 3,99 €
Zákaznícka podpora
Zákaznícka podpora
telefonicky a online
Rýchle spracovanie objednávky
Rýchle spracovanie objednávky
od balenia po prepravu

pektolytické enzymatický prípravok pre odkalenie muštov bielych vín.

Použitie

Pridajte čo najskôr po lisovaní. Enzým rozpustite v 10-násobnom množstve vody (muštu). Prípravok je aktívna pri teplotách od 6 do 50° C. Aktivita vzrastá spolu s rastom teploty. Enzým sa inaktivuje prípravkami obsahujúcimi bentonit.

Dávkovanie

1-4g /hl muštu: 

  • 1-2g /hl pre teploty nad 13° C
  • 2-3g /hl pre teploty medzi 10 a 12° C
  • 3-4g /hl pre sedimentáciu kratšie ako 6 hodín pri teplote nad 10° C

Zloženie

pektinázy, maltodextrín.

Skladovanie

Uchovajte v chlade a suchu pri teplote +5 až +15° C.

Bezpečnostné pokyny

H334 Pri vdýchnutí môže vyvolať alergiu alebo príznaky astmy, alebo dýchacie ťažkosti.

P261 Zabráňte vdychovaniu.

P285 V prípade nedostatočného vetrania, používajte ochranu dýchacích ciest.

Pri vdýchnutí preneste postihnutého na čerstvý vzduch a nechajte ho oddychovať v polohe uľahčujúce dýchanie. Pri problémoch volajte toxikologické informačné centrum alebo lekára.

Dodatočné parametre

Kategória: Enzýmy
Hmotnosť: 0.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola