- - Vinohrad a pivnica
- + Vo vinohrade
- - V pivnici
- + Fľaše, demižony, uzávery, plnenie
- + Nerezové nádoby
- + Filtrácia, čerpadlá
- + Spracovanie hrozna
- - Kvasinky a enzýmy
- + Prípravky na ošetrenie vín a muštov
- + Prípravky na doladenie nápoje
- Kyseliny a stabilizátory
- + Meranie - teplomery, cukromery a iné
- + Plastové nádoby a kade
- + Údržba a sanitácia
- + Poháre, džbány, hevery
- Knihy a publikácie
- Víno bezva(d)
- Zdravý mušt + pokojné kvasenie = základ dobrého vína
- + Sadárstvo a pálenky
- + V sadu
- + Výroba nápojov
- Od zberu po destilácii
- + Záhrada a dom
- + Sklo
- + Sommelier
- + Darčekový tovar
- + Naše produkty
Úvodná strana » Vinohrad a pivnica » V pivnici » Kvasinky a enzýmy » Enzýmy
Rapidase Clear 15 g
Kód produktu: 8697
Enzymatický prípravok pre odkalenie muštu bielych vín.
3,65 € 3,02 € Bez DPH
pektolytické enzymatický prípravok pre odkalenie muštov bielych vín.
Použitie
Pridajte čo najskôr po lisovaní. Enzým rozpustite v 10-násobnom množstve vody (muštu). Prípravok je aktívna pri teplotách od 6 do 50° C. Aktivita vzrastá spolu s rastom teploty. Enzým sa inaktivuje prípravkami obsahujúcimi bentonit.
Dávkovanie
1-4g /hl muštu:
- 1-2g /hl pre teploty nad 13° C
- 2-3g /hl pre teploty medzi 10 a 12° C
- 3-4g /hl pre sedimentáciu kratšie ako 6 hodín pri teplote nad 10° C
Zloženie
pektinázy, maltodextrín.
Skladovanie
Uchovajte v chlade a suchu pri teplote +5 až +15° C.
Bezpečnostné pokyny
H334 Pri vdýchnutí môže vyvolať alergiu alebo príznaky astmy, alebo dýchacie ťažkosti.
P261 Zabráňte vdychovaniu.
P285 V prípade nedostatočného vetrania, používajte ochranu dýchacích ciest.
Pri vdýchnutí preneste postihnutého na čerstvý vzduch a nechajte ho oddychovať v polohe uľahčujúce dýchanie. Pri problémoch volajte toxikologické informačné centrum alebo lekára.
Související produkty
Znalostiv odbore na trhu
Skvelé cenyjedny z najlepších
Dopravauž od 3,99 EUR
Zákaznickápodpora a pomoc on-line
Rýchlosťdodania a dopravy